تحولات منطقه

۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
کد مطلب: ۱۱۳۱۱۷۸

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جذب ۱۵ هزار نیروی جدید در نظام سلامت خبر داد و گفت: فرآیند تکمیل ظرفیت برای استخدام حدود ۱۱ هزار مجوز باقیمانده نیز تا یک ماه آینده آغاز می‌شود.

۱۵ هزار نیروی جدید به نظام سلامت کشور افزوده شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شاهرخ رامزی با اعلام این خبر اظهار کرد: با هدف تقویت نیروی انسانی و تزریق خون تازه به رگ‌های نظام سلامت، ۱۵ هزار نیروی تازه‌نفس به مجموعه وزارت بهداشت افزوده شده‌ است.

وی افزود: از مجموع ۲۷ هزار مجوز گرفته شده برای استخدام نیرو، جذب حدود ۱۱ هزار نیرو براساس مجوز صادره همچنان آزاد باقیمانده است و بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با سازمان امور اداری و استخدامی، تا یک ماه آینده فرآیند تکمیل ظرفیت پست‌ها و مجوزهای باقیمانده آغاز می شود.

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به توزیع مجوزها تصریح کرد: بیشترین فراوانی مجوزها مربوط به حوزه پرستاری و گروه‌های وابسته است، به‌گونه‌ای که از مجموع ۲۷ هزار مجوز صادر شده، حدود ۱۱ هزار مجوز به حوزه پرستاری اختصاص دارد.

رامزی تاکید کرد: تقویت کادر درمان به‌ویژه در بخش پرستاری، از اولویت‌های اصلی وزارت بهداشت در راستای ارتقای کیفیت خدمات و پاسخگویی بهتر به نیازهای مردم است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha